İl Sağlık Müdürlüğü Yönetimi Tarafından Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Değerlendirme Çalışmaları Gerçekleştirildi.
19 Eylül 2019

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİMİ TARAFINDAN KIRKLARELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim Destek Birimi İl İzleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü tarafından  “İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi”  çalışmaları başlatılmış olup; 18.09.2019 Çarşamba günü Kırklareli İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Çiğdem ÇERİT, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Erkan YILDIRIM, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Serdar BAYRAKTAR Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine gelmiş, “İl Sağlık Müdürlükleri İl İzleme ve Değerlendirme Rehberi” doğrultusunda izleme ve değerlendirme çalışmasını gerçekleştirmişlerdir.